About Us

Us?
We are a team of people fearing and trusting God, who commanded us among others to care for the orphans. We try to give them the love that has been refused to them to a great extent, so that they can fit into society as well as possible.

History

Our history does not fade into the haze of time, it begins with Mihai’s dream about setting up a house for children from the social care system.

People

Dana M
În urmă cu şapte ani am ascultat un vis, o viziune a unui prieten bun, iar credinta lui netarmuită m-a determinat să ajut şi eu, cat mi-a fost cu putintă, la realizarea acestui vis! Sigur că o să sustin proiectul in continuare iar despre aşteptări, aş vrea să văd cum căsuta noastră daă societătii oameni de valoare, oameni buni şi priceputi, fiecare in domeniul spre care se indreaptă.

Marcela
Sa te îngrijești de nevoile unui copil este minunat! Sa te îngrijești de sufletul unui copil este o binecuvântare! Chiar daca provocarile vin zi de zi, prin Cristos suntem mai mult decat biruitori!

Livia
Sa fii alaturi de copiii care caută dragoste si atentie si sa li le poți oferi este ceva minunat, este o binecuvantare. Eu ma consider una dintre cei norocoşi care se bucura de aceasta sansa si pentru asta multumesc lui Dumnezeu.

Marinela
La inceput a fost dorinta de a încerca să lucrez într-un domeniu diferit de ceea ce facusem si de invata a lucruri inedite. Imi doresc ca în acest proiect să învăt lucruri noi si folositoare, să accept oamenii asa cum sunt si să pot ierta cu adevărat. Mi-e usor sa indragesc oamenii si doresc mult o echipa implicată, sinceră si înțelegătoare.

Dana H
Copiii sunt adevărate daruri date lumii, o binecuvântare și trebuie să îi iubim din toată inima să-i prețuim și să îi ajutam să crească cât pot ei de frumos astfel încât să își reverse lumina asupra lumii. Viitorul copiilor pus in parte în mâinile noastre, ne este o mare responsabilitate – călătoria este grea, insa plină de satisfacție. Copiii sunt speciali, unici, si plini de iubire; asta mă face să îi iubesc si să le ofer un loc în viața mea. Copiii merită să fie iubiți și să simtă că sunt iubiți, să fie prețuiți și să știe că sunt valoroși. Copiii care nu au avut parte de dragostea părintească au un gol în suflet și au mai mare nevoie de iubire și afecțiune. Fiecare dintre noi putem întinde mâna să îi ajutăm, să le dam dragostea de care au nevoie pentru că dacă Îl iubim pe Dumnezeu trebuie să îi iubim și pe ceilalți. Dragostea care acționează trece dincolo de comfort, dincolo de declarații și sentimente. Dragostea își asumă riscuri și angajamente. Dragostea vindecă și hrănește, Dragostea este plină de bunătate și de fapte bune. Dragostea este Dumnezeu. Dragostea pentru copii înseamnă timp, ei așteaptă și au nevoie să petrecem timp cu ei, și în consecință ei ne vor respecta și prețui mai mult. Copiii sunt cei care ne îndulcesc munca. Traim vorba care zice: „ei ne încarcă, ei ne descarcă”; ei ne fac zilele mai senine, deci nu ai cum să nu îi iubești. Privim înainte cu speranța că vom reuși să ne atingem scopurile și că ceea ce îi vom învăța acum va influența nu doar viitorul lor ci și viitorul societatii.

Alex
Vestea despre ocazia sa ma implic in asemenea lucrare cu responsabilitate aproape doboratoare a venit din senin; dorinta de a ma implica a venit din inima; perseverenta necesara, din n-am habar ce. Si totusi am o intuitie ca toatea astea au o sursa unica, perfecta, imuabila si vesnica. Ramane sa ma plec in fata unei asemenea Surse, sa ii dau crezare, ascultare si tot ce imi cere din ce mi-a dat in avans. Ramane sa ma testeze, sa ma indrume, sa ma echipeze si sa ma sprijine. Sa ma corecteze cand ma poticnesc. Ramane sa ofer in numele Lui, copiilor pe care mi i-a scos in cale. Te invit calduros sa ni te alaturi si tu.

Us?

In urma cu 7 ani am ascultat un vis, o viziune a unui prieten bun iar credinta lui netarmuita m-a determinat sa ajut si eu, cat mi-a fost cu putinta, la realizarea acestui vis!” Sigur ca o sa sustin proiectul in continuare iar despre asteptari, as vrea sa vad cum casuta noastra da societatii oameni de valoare, oameni buni si priceputi, fiecare in domeniul spre care se indreapta.
Avocat Dana Matea